Actueel

13/01/2015

Logo_Careers

Het project Careers legt ondubbelzinnig de obstakels bloot waarop asielzoekers en erkende vluchtelingen stuiten bij hun lange, moeilijke maar daadwerkelijke socio-economische integratie.

Dat is het resultaat van een studie over verschillende jaren van het Federaal Migratiecentrum en de POD Wetenschapsbeleid, uitgevoerd door onderzoekers van de Université libre de Bruxelles en van de KU Leuven.

12/01/2015

(c) Filip ClausIn de rubriek 'Brood & boter' gaat dS Weekblad op zoek naar de verhalen achter alledaagse parlementaire vragen. Voor de aflevering van het voorbije weekend woonde Filip Rogiers een infosessie van het Interfederaal Gelijkekansencentrum bij over het onthaal van slachtoffers van homofobie door de politie.

07/01/2015

charlie hebdo

Het Interfederaal Gelijkekansencentrum drukt zijn medeleven uit met de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag op de redactie van het Franse weekblad Charlie Hebdo. Die aanslag is een rechtstreekse aanval op de vrije meningsuiting, een fundament van elke democratie.

23/12/2014

2015Het Federaal Migratiecentrum en het Interfederaal Gelijkekansencentrum zullen gesloten zijn van woensdag 24 december 2014 tot en met vrijdag 2 januari 2015.

 

Slachtoffer van discriminatie?
Volg ons op social media

twitter facebook youtube

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van het Centrum: schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Voor de pers

Federaal Migratiecentrum

Tom Vanhoren
T
02 212 30 62
toho
(apenstaartje)cntr(punt)be

Interfederaal Gelijkekansencentrum

Davy Coolen
T
02 212 30 41
E daco(apenstaartje)cntr(punt)be