Actueel

10/07/2015
iVandaag heeft de correctionele rechtbank van Antwerpen, afdeling Mechelen, een man veroordeeld voor een inbreuk op de Antiracismewet en de Negationismewet. Hij kreeg een gevangenisstraf van vier maanden met uitstel en een geldboete van 600 euro, hij is voor een periode van vijf jaar uit zijn rechten ontzet, en zijn computer is verbeurdverklaard. 
 
09/07/2015

Handicap NewsIn de nieuwsbrief 'Handicap News' vindt u elke vier maanden een overzicht van de activiteiten van het Centrum rond het thema handicap.

26/06/2015

(c) France DuboisDe volgende oproep tot mannelijke kandidaten voor de mandaten van plaatsvervangend lid van de raad van bestuur van het Interfederaal Gelijkekansencentrum is verschenen in het Belgisch Staatsblad.

24/06/2015

Cover jaarverslag 2014Het Centrum publiceert vandaag zijn jaarverslag 2014. Zoals elk jaar houdt dit verslag de vinger aan de pols van de maatschappij, door in te gaan op vragen die met het samen leven te maken hebben en door terug te komen op de belangrijkste momenten van het voorbije jaar: de aanslag in het Joods Museum van België, het proces tegen de moordenaars van Ihsane Jarfi, de verkiezingen van mei 2014, de publicatie van de Diversiteitsbarometer Huisvesting,…